2018 > Haziran yazıları

İsimden Numara Sorgulama
  • 26.6.2018 17:50:49
  • 0 Yorum
  • 1631

En çok tercih edilen alanlardan biri olan isimden numara sorgulama işlemini her bilinmeyen numaralar servisi yapamaz. Yapamaz çünkü gerekli teknoloji ve ekip bulunmamakta. Hal böyle olunca ya karşınıza dolandırıcılar çıkıyor yada işi bilmeyen ama samimi firmalar ile karşı karşıya eliyorsunuz. Aslında işin nasıl yapılacağı çok basit. 1.si Teknolojinin çok iyi kullanılması ve gerekli teçhisatların bulunması gerekiyor. 2. si ise sizleri anlayabilecek ve her sorduğunuz soruyu cevaplayabilecek kalifiyeli birilerin olması. Biz sizlere bu hizmeti sunmak adına kendimizi her geçen gün güncelliyor ve geliştiriyoruz. Sizden alacağımız daha doğrusu talep ettiğimiz ücretin parasını helal etmenin derdindeyiz. Bildiğiniz üzere bilinmeyen numaralar servisini birçok alan için arayabilir hizmet alabilirsiniz. Belkide bunlardan en çok kullanılan'ı isimden numara sorgulama işlemidir. Sizlere bu hizmet karşılığında hem cüzzi rakamlar talep ediyor hemde işimizi profesyonel bir şekilde yapıp sizlere istediğiniz bilgileri sağlayabiliriz. Bundan dolayı bizleri tercih etmenizi istihram ediyoruz.

Devamını gör
emlak projeleri
  • 13.6.2018 14:11:21
  • 0 Yorum
  • 1425

İş stresi,trafiğin verdiği yorgunluk,şehrin o gürültüsü insan psikoloji'sini kötü etkilediği için çoğu zaman  sağlık problemleri yaşanabiliyor. Ülkemizde bazı inşaat firmaları bu tür ortamlardan uzak tutmak için bünyesinde sosyal faaliyetlerini sürdürebileceğin gerek havuz,gerek spor salonları gerek yeşil alanlı,gerek çocuk parklı yada diğer önemli bazı faaliyetleri de projeye dahil ediyorlar. Hal böyle olunca konutlar biraz daha çekici hale geliyor.  Bu durum hemalıcıya fayda sağlıyor hemde satıcı yaptığı evi satmaktan zorluk çekmiyor.  Bu tür faaliyetleri bünyesinde bulunduran projelerin diğer bir amacı ise konfor.  İnşaat'ta kullanılan malzemeler,mimari yapısı konfor'u etkileyen etmenler diyebiliriz. Düşünün ki  Balkonda kahvenizi içmek istiyorsunuz,bunun için güzel bir balkona ihtiyaç vardır hiç şüphesiz. Kimisi kitap okumak için projede kütüphane,kimisi resim çizmeyi sevdiği için,resim salonu görmek ister. Renkler ve zevkler tartışılamaz sözünü hedef alarak bu saydığımız yapıların tamamını bünyesinde bulunduran Konut projeleri mevcuttu.
Ülkemizde'ki emlak projeleri  ve emlak haberleri gün geçtikçe gelişiyor,projeler geliştiği için ciddi bir rağbet olduğu için otomotik olarak emlak haberleri piyasada çoğalmaya başladı.  Yapılan Projeler genelde insanların hayat yaşama standartlarını artırmayı hedefliyorlar.  Mimarisiyle göz kamaştıran içerisinde sosyal faaliyet bulunduran yapılar şu anda popüler durumda.

Devamını gör